Tiché zatváranie Už žiadne búchanie! Systém dvierok GentleClose zaistí plynulé a bezhlučné dovieranie, ku ktorému postačí jemný dotyk. Oválna varná zóna Ak spustíte funkciu FishZone, zväčšíte okrúhlu platničku do väčšieho oválu, na ktorý sa zmestia aj nádoby so širším dnom. Príprava ako od profesionála Rúra sporáka svojim oválnym tvarom odkazuje na tradičné pece na drevo. Okrem toho, že zaoblené kúty zväčšujú vnútorný priestor, umožňujú ešte lepšiu cirkuláciu vzduchu okolo pečeného jedla, vďaka čomu sú pokrmy zvnútra jemné a šťavnaté a zvonku nádherne chrumkavé. Teplý vzduch sa k jedlu lepšie dostáva aj vďaka zapusteným stenám, ktoré eliminujú počet chladných miest spôsobujúcich nerovnomerné opekanie. Odolný interiér Kvalita smaltu je jedným z hlavných prvkov pre bezchybné a dlhodobé pečenie. Povrch typu SilverMatte je vysoko odolný a pevný. Vďaka tomu, že je bez mikropórov, vydrží nápor tých najvyšších teplôt, mikrovĺn aj pary. Trojitá vrstva náteru zaisťuje dôkladnú izoláciu, takže bude vnútro rúry vždy bezpečné a sterilné. Zdravé pečenie s AirFry Teraz si môžete vychutnať chrumkavé a lahodné vyprážané jedlá bez ďalších kalórií. Spôsob pečenia horúcim vzduchom nevyžaduje použitie tuku, pretože aj bez neho bude mať pokrm chrumkavú zlatú kôrku. Tento typ ohrevu sa skvele hodí na prípravu menších kúskov mäsa, rýb, zeleniny a vopred pripravených mrazených produktov, ako sú hranolky a kuracie medailónky. Veľký vnútorný priestor Vďaka veľkému objemu 70 l je možné pripravovať väčšie porcie jedál naraz. Bez problému tak pripravíte večeru pre rodinu aj priateľov. Rýchly ohrev vopred Už nemusíte dlho čakať, kým sa vám rúra vopred nahreje. Na dosiahnutie teploty 200 °C jej postačí iba 6 minút a môžete piecť. Aby ste boli v obraze, kedy sa danej teploty docieli, rúra vás informuje svetelným aj zvukovým signálom. Pečenie s parou S programom ExtraSteam sa stanete ešte väčšími odborníkmi na prípravu napríklad domáceho chleba. Stačí na plech naliať trochu vody, plech dať pod chlieb a zapnúť program ExtraSteam. V rúre sa vytvorí para, vďaka ktorej bude chlieb vo vnútri vláčny a na povrchu chrumkavý. Ako z pekárne.