Tiché zatváranie Už žiadne búchanie! Systém dvierok GentleClose zaistí plynulé a bezhlučné zatváranie, na ktoré postačí jemný dotyk. Oválna varná zóna Pokiaľ spustíte funkciu FishZone, zväčšíte guľatú platničku do väčšieho oválu, na ktorý sa zmestia aj nádoby so širším dnom. Príprava ako od profesionála Rúra sporáku svojim oválnym tvarom odkazuje na tradičné pece na drevo. Okrem toho, že zaoblené kúty zväčšujú vnútorný priestor, umožňujú taktiež ešte lepšiu cirkuláciu vzduchu okolo pečeného jedla, vďaka čomu sú pokrmy zvnútra jemné a šťavnaté a zvonku nádherne chrumkavé. Teplý vzduch sa k jedlu lepšie dostáva taktiež vďaka zapusteným stenám, ktoré eliminujú počet chladných miest spôsobujúcich nerovnomerné opekanie. Odolný interiér Kvalita smaltu je jedným z hlavným prvkov pre bezchybné a dlhodobé pečenie. Povrch typu SilverMatte je vysoko odolný a pevný. Vďaka tomu, že je bez mikropórov, vydrží nápor tých najvyšších teplôt, mikrovĺn aj pary. Trojitá vrstva náteru zaisťuje dôkladnú izoláciu, takže bude vnútro rúry vždy bezpečné a sterilné. Zdravé pečenie s AirFry Teraz si môžete vychutnať chrumkavé a lahodné smažené jedlá bez ďalších kalórií. Spôsob pečenia horúcim vzduchom nevyžaduje použitie tuku, pretože aj bez neho bude mať pokrm chrumkavú zlatú kôrku. Tento typ ohrevu sa skvele hodí pre prípravu menších kúskov mäsa, rýb, zeleniny a predpripravených mrazených produktov, ako sú hranolky a kuracie medailónky. Veľký vnútorný priestor Vďaka veľkému objemu 70 l je možné pripravovať väčšie porcie jedla naraz. Bez problémov tak pripravíte večeru pre rodinu aj priateľov. Rýchle predhrievanie Už nemusíte dlho čakať, než sa vám rúra predhreje. Pre dosiahnutie teploty 200 °C jej postačí len 6 minút a môžete piecť. Aby ste boli v obraze, kedy sa daná teplota docieli, rúra vás informuje svetelným aj zvukovým signálom. Pečenie s parou S programom ExtraSteam sa stanete ešte väčšími odborníkmi na prípravu napríklad domáceho chleba. Stačí na plech naliať trochu vody, plech dať pod chlieb a zapnúť program ExtraSteam. V rúre sa vytvorí para, vďaka ktorej bude chlieb vnútri vláčny a na povrchu chrumkavý. Ako z pekárne.